Tankar och funderingar från mitt härbre att dela med andra...

 

Jag, en kvinna, som upplever att jag bor i en kropp som har uppnått en ålder som ger mig pension varje månad, men mitt sinne är många år under den nivån. Med andra ord jag är inte lika gammal som min kropp!!! Jag känner att jag måste få utlopp för alla mina tankar som hotar att spränga mitt huvud och jag inbillar mig att om jag skriver alla mina tankar och idéer så kommer trycket att lätta. Kanske kan jag till och med ge någon ett leende av igenkänning eller ett skratt för mina tokiga tankar eller lite hjälp till någon som liksom jag behöver reda ut begreppen.

 

Så börjar min hemsida, en första reflexion

2008-04-13

Den 13 april, dock ej en fredag utan söndag, bestämde jag mig för att försöka mig på att skapa en hemsida. Papper och penna låg på bordet framför mig och med jämna mellanrum lät jag min stickning vila för att skriva ner hur jag ville att min hemsida skulle se ut, vad den skulle innehålla. Det ringde på dörren, hundarna rusade som två små vildar för att möta besökaren. Åke, min man, öppnade och där stog två turiser och frågade om han hade något med Hotellet att gör, Fryksås Hotell. Nej, svarade han med en bestämmande röst då han trodde att det var två hungriga och rumsökande turister. Ja, säger mannen det är så att det brinner i en liten hantverksbod där..... Längre han han inte för Åke vrålade till mig DET BRINNER I DIN HANTVERKSBOD!!!!

Ja det gjorde det. Det var ett nyinköpt oljeelement som kortslutits och startat branden. Den kära lilla hantverksboden där vi för närvarande är 11  kreativa hantverkare från Orsa/Mora som ställer ut och säljer våra alster. Det är fantastiskt roligt att jobba i boden och då man känner alla och vet hur dom arbetar så blir den ännu roligare. Nu är många av det otroligt vackra hantverken förstörda av brand och sot men en del har klarats och så fort vårt lilla hus är renoverat kommer vi att återuppta försäljningen. Till mitten av juni och inför midsommar kommer vi med all säkerhet att vara i gång igen.

Tiden fram till dess får jag använda till att skapa mer grejer att sälja. Jag ska börja experimentera lite med glas, fusing, och det ska bli väldigt spännande. Så ska jag sätta upp min vävstol och jag kommer att få hjälp av Ulla och Maria Borén som har Fryksås Fäbodpensionat och är duktiga vävare båda två. Vävstolen har ju haft en duktig ägare så det vill till jag jag försöker hålla hög standard och är villig att lära. Åkes morbror Sven-Åkes hustru Inga-Brita Frelin har ägt vävstolen och hon är en otroligt skicklig vävare och har haft många utställningar. Tänk om vävstolen kunde minnas..........

Godnatt ses snar igen!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)