Tankar och funderingar från mitt härbre att dela med andra...

 

Jag, en kvinna, som upplever att jag bor i en kropp som har uppnått en ålder som ger mig pension varje månad, men mitt sinne är många år under den nivån. Med andra ord jag är inte lika gammal som min kropp!!! Jag känner att jag måste få utlopp för alla mina tankar som hotar att spränga mitt huvud och jag inbillar mig att om jag skriver alla mina tankar och idéer så kommer trycket att lätta. Kanske kan jag till och med ge någon ett leende av igenkänning eller ett skratt för mina tokiga tankar eller lite hjälp till någon som liksom jag behöver reda ut begreppen.

 

God Jul och Gott Nytt År till er alla!

2009-12-23

23 december, om en dag är det julafton!  I år har jag inte stressat inför julen och det känns skönt. Jag har inte kunnat stressa för jag har varit sjuk. Fått någon typ av influensa som inte tycks smitta någon i min omgivning utan tar ut allt av mig!!!!! Har fått penicillin nu så snart ska det väl gå över.

Har haft julmarknad för Hantverksboden. Sådär kan man tycka. Svårt att få någon som vill engagera sig. Som tur är har jag några säkra kort i Gun-Britt, Sessan, Margit och Sheila. Vad skulle jag göra utan dem? Agneta och Bertil har även de ställt upp. Agneta har skött försäljning i utställningshallen och Bertil har varit en utmärkt bra tomte! Ska ta ett möte med Gun-Britt, Sessa, Margit och Sheila efter helgen och redan nu prata om hur vi ska göra nästa år. Skulle vara roligt om jag kunde få tag i marknadsbord med tak för då skulle jag ordna en riktigt stor marknad genom att hyra ut bord. Hmm något att tänka på!

Men lite roligt var det också för Frida med familj kom hit och vi gjorde godis så hela huset stank av mint och choklad! Gott blev det också!  Jag bakade saffransbröd för första gången i mitt liv och lussekatterna blev väldigt goda och stolt blev jag!

I jul blir vi inte så många här hemma, Robban och Anita kommer och bor hos oss. Frida, Richard, Emma och Elin kommer också och de bor i sitt hus. Matias kommer upp den 26 med barnen och Sarah och Calle kommer upp till nyår med sina barn. Eventuellt kommer Charlie och Paula hit i mellandagarna. I år ska vi inte äta julbord på hotellet på julafton utan Frida och jag ska fixa det här hemma tillsammans med Emma och Elin. Det ska bli roligt.

Äntligen har vi fått lite snö så tillvaron känns lite ljusare. Före snön ankomst så är det så mörkt ute så man ser absolut inte något ute efter mörkrets inbrott som sker rätt tidigt den här tiden på året. MEN NU VÄNDER DET! Från och med den 21 så blir det ljusare för var dag. Pessimisten inom mig piper genast "ja vad då så fort som tiden går är det snart midsommar och då vänder det igen mot mörkare tiden!"

Tillverkar lovikkavantar och mössor i parti och minut! Hoppas på fin försäljning i boden. Det är roligt att ha något i händerna när man sitter och tittar på TV.  Vantarna och mössorna blir verkligen fina och då jag använder äkta lovikkagarn så blir det verkligen varma och fina hantverk.

 Har inte gjort något glas på länge och det skyller jag på min hälsa. Men jag längtar ut till min lilla verkstad! Hoppas att jag ska kunna börja skära glas nu i januari och i radion väntar även  en bok  på att få bli hörd...............

Må så gott tills vi hörs igen!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)