Tankar och funderingar från mitt härbre att dela med andra...

 

Jag, en kvinna, som upplever att jag bor i en kropp som har uppnått en ålder som ger mig pension varje månad, men mitt sinne är många år under den nivån. Med andra ord jag är inte lika gammal som min kropp!!! Jag känner att jag måste få utlopp för alla mina tankar som hotar att spränga mitt huvud och jag inbillar mig att om jag skriver alla mina tankar och idéer så kommer trycket att lätta. Kanske kan jag till och med ge någon ett leende av igenkänning eller ett skratt för mina tokiga tankar eller lite hjälp till någon som liksom jag behöver reda ut begreppen.

 

 

Och hur hade jag tänkt nu då?

 

2012-08-24

 

Och hur hade jag tänkt nu då?

2012-08-24

 

Varför ger jag mig   alltid på allt som bara dyker upp i mitt huvud. Egen blogg? För vem? Jo för   mig. Mitt huvud är fullt av tankar och min stackars man, Åke, får stå ut med   alla mina konstiga uttalanden som för honom är helt oförståliga då han inte   har alla mina tankar före det sagda...

Därför ska jag ha   denna möjlighet att kunna få lite struktur i mitt huvud, om möjligt.

Jag önskar att jag   kunde sova en hel natt… jag har hört att man lägger på sig några kilon när   man inte sover hela nätterna. Jag äter ju dessutom kortison för mina   reumatiska besvär och där blir det några kilon till. Som i natt! Vaknade vid   tretiden somnade om, vaknade igen, somnade, vaknade igen osv. Åke kliver upp   kl 7.oo och jag somnar om... oh så skönt. Vaknar tittar på klockan, 8.47 ... VA   8.47! Jag ska vara på fotvård i Orsa 13 km hemifrån kl 9.00. Upp, tvättar   mig, borstar tänderna, på med kläderna, ringer Åke, ut med hundarna i hagen,   plånboken, mobilen, bilnycklarna så iväg. Jag är hos henne kl 9.08! Tycker   jag i och för sig är en bragd. Dessutom får jag njuta av mina väl   omhändertagna små fossingar!

Känner en viss   frustration över det här med min hantverksbod. Ja den måste flyttas från   infarten till Hotellet och vi vill gärna ha den på vår gård. Allt går så fort   och jag måste ju ha bygglov för att flytta boden. Tänk om jag inte får det?   Vad händer då med boden? Varför skulle jag inte få det? Det är ju en   uppskattad liten bod och jag säljer ju till flera andra hobbyhantverkare. Hm,   vi har ju en granntomt som är obebyggd som gränsar till platsen för boden, 1½   meter från tomtgräns. Kan bli knepigt. Åke tröstar mig och säger att vi får   placera den på vår infart till huset om vi inte får bygglov. Vadå placera den   på infarten? Det kommer att se helknäppt ut. Men jag uppskattar att han bryr sig   så.

Jag drömmer om att   få ha boden på tomten. Å vad jag skulle kunna göra mycket mer än i dag. På   sommaren skulle jag kunna sälja örter från mitt växthus! Jag skulle kunna ha   kaffeservering i trädgården med hjälp av mina stora tjejer, barnbarnen Emma,   Matilda o Elin. Nybakade bullar och två sorters kakor och nybryggt kaffe!   Låter gott! Ja jag har en hel vinter att drömma om sommarens begivenheter och   en hel höst att drömma om julförsäljningen! Om jag bara får bygglov... Snälla   alla jag känner, håll tummarna för att min dröm får leva vidare.

/Gunilla

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)