Tankar och funderingar från mitt härbre att dela med andra...

 

Jag, en kvinna, som upplever att jag bor i en kropp som har uppnått en ålder som ger mig pension varje månad, men mitt sinne är många år under den nivån. Med andra ord jag är inte lika gammal som min kropp!!! Jag känner att jag måste få utlopp för alla mina tankar som hotar att spränga mitt huvud och jag inbillar mig att om jag skriver alla mina tankar och idéer så kommer trycket att lätta. Kanske kan jag till och med ge någon ett leende av igenkänning eller ett skratt för mina tokiga tankar eller lite hjälp till någon som liksom jag behöver reda ut begreppen.

 

Jobbiga dagar

2008-05-11

Nu är jag färdig med inventering och listor med anleding av att Hantverksboden brann. Jag har också skrivit ett brev till tillverkaren av det element som startade branden. Det har varit ett tungt jobb med tanke på alla de vackra saker som blev förstörda.

Innom en vecka hoppas jag att vi kan börja med att renovera boden. Jag saknar verkligen att gå dit, prata med lite turister och njuta av alla vackra saker.

De senaste veckorna har varit fyllda av pappersarbete, det har ju varit deklarationsdags "gud bevars" och det skapar alltid lite extra att göra, så jag har inte haft någon tid att sitta i min egen verkstad. Jag har inte heller kunnat njuta av den vackra försommar som varit. Mitt liv de senaste veckorna har varit vid datorn och skrivbordet. MEN nu är alla papper klara och jag ser verkligen fram emot att få börja skära lite glas igen!

Nu är det senan kväll och jag har fönstret till mitt rum som jag sitter och arbetar i lite öppet och det är ett klart hörbart bakslag i vädret på gång. Vinden tjuter runt knutarna och viner i mitt öppna fönster. Nästan lite kusligt!

I morgon är en ny dag som jag tänker ta till vara på på bästa sätt. Jag har redan börjat att tänka i färger och former.

Nu återstår bara en sak för klockan är över midnatt,  sängen lockar och jag har en tidning med härliga kryss som väntar....... God natt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)