Tankar och funderingar från mitt härbre att dela med andra...

 

Jag, en kvinna, som upplever att jag bor i en kropp som har uppnått en ålder som ger mig pension varje månad, men mitt sinne är många år under den nivån. Med andra ord jag är inte lika gammal som min kropp!!! Jag känner att jag måste få utlopp för alla mina tankar som hotar att spränga mitt huvud och jag inbillar mig att om jag skriver alla mina tankar och idéer så kommer trycket att lätta. Kanske kan jag till och med ge någon ett leende av igenkänning eller ett skratt för mina tokiga tankar eller lite hjälp till någon som liksom jag behöver reda ut begreppen.

 

Hej igen, saknat att skriva.

2015-09-09

 

 

Oj oj oj, det här var roligt och sorgligt på samma gång. Jag har skrattat, blivit alvarlig och ibland även fått lite tårar i ögonen. Varför? Jo jag har just lagt in alla de inlägg som jag har haft i en egen blogg ”Kullagunas tankar”. Den bloggen finns inte kvar längre, togs bort för drygt ett år sedan då jag tröttnat helt på mig själv.

 

Efter att ha läst allt jag skrivit har suget efter att skriva återvänt. Det är ju förfärligt och underbart roligt att läsa vad man skrivit tidigare och så får man ju en liten bild av hur det var då.

 

Jag kommer att skriva igen men inte i dag för i dag är jag för fylld av allt jag läst.

 

Jag säger därför på återseende en annan dag!

 

PS. Börja du också det är fantastiskt roligt att minnas genom allt man skrivit! DS

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)